Pristup web stranicama paintandwine.hr  podacima na stranicama podliježe niže navedenim uvjetima i odredbama. Sastavni dio ovih Općih uvjeta je i Isključenje od odgovornosti.

Web stranice poduzeća / obrta Paint & Wine, Vl Stevo Došen mogu se koristiti za privatnu upotrebu bez ikakvih naknada za korištenje.

Korištenjem internet trgovine Interaktivne zabave paintandwine.hr  obvezujete se poštivati ove Opće uvjete te se smatra kako ste pristali na iste.

Ovi Opći uvjeti kao i isključenje od odgovornosti u potpunosti se odnose na web stranice  paintandwine.hr i na sve druge web stranice u vlasništvu obrta Paint & Wine, Vl Stevo Došen

Internet trgovina Paint & Wine, paintandwine.hr (u nastavku internet trgovina) u vlasništvu je poduzeća Paint & Wine, Vl Stevo Došen., Zrinjevac 10, 10000 Zagreb (u nastavku poduzeće).

U internet trgovini možete kupovati ulaznice za slikarske radionice. Paint & Wine. u internet trgovini omogućuje kupnju asortimana robe koja se nalazi u internetskoj ponudi.

Proizvode prodajemo isključivo na području Republike Hrvatske osobama starijim od 18 godina. Kupnju u ime i za račun maloljetnika ili potpuno poslovno nesposobne osobe mogu obaviti samo njihovi zakonski zastupnici. Djelomično poslovno sposobne osobe mogu obaviti kupnju samo uz suglasnost njihova zakonskog zastupnika.

Isporučitelj naručene robe je ( Paint & Wine ), Zrinjevac 10, 10000 Zagreb.

Kupcem se smatra svaka osoba koja popuni tražene podatke, registrira se i elektroničkim putem naruči (kupi) barem jedan proizvod / ulaznicu.

Sve cijene u internet trgovini izražene su u hrvatskoj nacionalnoj valuti – euro (EUR) i uvećane za PDV. Troškovi dostave nisu uključeni u cijenu proizvoda.

Neke od fotografija na web stranicama poduzeća Paint & Wine ilustrativne su prirode. Slike proizvoda na web stranicama poduzeća / obrta Paint & Wine mogu se razlikovati u boji i dezenu u odnosu na stvarne proizvode. Slike proizvoda na web stranicama internet trgovine mogu se malo razlikovati u nijansi boje i položaju dezena u odnosu na stvarne proizvode.

Postupci i uvjeti kupnje i prodaje na web stranicama internet trgovine definirani su sljedećim parametrima: registracijom, odnosno prijavom, narudžbom, otpremom, plaćanjem, dostavom te povratom, odnosno reklamacijom robe.

Promjene uvjeta

Paint & Wine može u svako vrijeme, bez prethodne najave, ažurirati ili izmijeniti podatke pohranjene na svim svojim web stranicama. Paint & Wine zadržava pravo na izmjenu ovih Općih uvjeta.