O nama

Paint & Wine je prvi slikarski studio u Zagrebu koji organizira slikarske zabave uz čašu vina. Pridružite nam se na nezaboravnom druženju s kojeg odlazite sretni i zadovoljni.

Warning: Undefined array key "file" in /home/1207383.cloudwaysapps.com/myvmfkbfez/public_html/wp-includes/media.php on line 1734

Pobjegnite od dosadne svakodnevice i zabavite se s nama! 

Paint & Wine je prvi slikarski studio u Zagrebu koji organizira slikarske zabave uz čašu vina. Stvorili smo Paint & Wine kako bismo mogli donijeti radost, smijeh, pozitivu i zabavu svima koji se usude isprobati nešto novo.

O radionicama

Paint&Wine odličan je način za provesti fantastičnu večer s prijateljima ili se jednostavno družiti I upoznati nove ljude.

Vaši radovi

Slika koju sami naslikate na eventu ostaje vama, a mi vam osiguravamo i sav potreban materijal - platno, boje, i naravno vino! Jedino što trebate ponijeti je osmijeh i pozitivna energija!

Iskustvo

I ne brinite! Ne morate imati nikakvo slikarsko iskustvo - naš umjetnik vodit će vas korak po korak kroz cijeli zabavni proces slikanja, tako da ne možete pogriješiti!

Atmosfera

Mislite da ne možete slikati? Opustite se i dopustite nam da vas upoznamo sa skrivenim umjetnikom u vama!

NaŠ kreativni tim 

Stefanie Hudspeth
Akademska slikarica i dio Paint & Wine team-a, uvijek nasmijana i pozitivna, a evo i njezin savjet: “Savjet koji nastojim dati, koliko sebi toliko i našim gostima, je da nema stresa! Što se više opustite, to slike ispadaju bolje. Za dodatnu pomoć i savjete smo mi tu (i vino)! “
Na pitanje što najviše voli slikati i koje su njezini koncepti Stephanie nam kaže: “Moji se koncepti temelje na prikazivanju ljudskih emocija koje manifestiram u obliku životinja, trenutno u motivu bika. Ljubitelj sam jednostavnih ali energičnih poteza kista te volim ostaviti na promatraču da sami zaključe koncept koji ne mora nužno biti moj.  Umjetnost vidim kao osobnu realnost te iako zvuči klišejevski no u mom slučaju, ljepota uistinu je u oku promatrača. Svatko vidi ono što želi vidjeti. “
Dora Sučić
Akademska slikarica i dio Paint & Wine team-a, vrlo opuštena i spremna za pomoći!
 
Evo što vas ona savjetuje: “Za sve vas koji dolazite prvi put, bez straha, bit će zabavno! Plus sve se može uz malo pomoći “
Na pitanje najviše voli slikati
Dora kaže: “Najviše volim slikati apstraktni ekspresionizam sa razuzdanim gestama i pokretima, to je moj način da izrazim emocije i misli – motivi su ljudska tijela ili neke životinje ovisno o raspoloženju, trenutno su to bube “
Margareta Belančić

Studentica Akademije likovnih umjetnosti u Zagrebu i dio Paint & Wine team-a.
Puna energije i uvijek spremna za nove slikarske izazove!

Evo što vam Megi savjetuje: “S kistom u jednoj ruci, vinom u drugoj i širokim osmjehom na licu sve je moguće.”

Na pitanje koji joj je najdraži dio umjetnosti, Megi nam kaže: “Tijekom svog stvaralaštva najviše sam se bavila kreiranjem prostora i različitim percepcijama. Kako su moji radovi konceptualni, nikada se nisam ograničavala na jednu tehniku već sam dopuštala konceptu da odabere medij u kojem bi bio najbolje prikazan. Trenutno pokušavam kroz kolaž i video prikazivati različite perspektive uz pomoć deformiranih leća.”

Stevo Došen

Osnivač

Martina Nikolova

Osnivačica

Druženje, smijeh & vino!

Trebam li nositi svoju opremu?

Potrebno je ponijeti sa sobom samo osmjeh i dobru volju! Sav potreban slikarski materijal i gratis čaša vina su osigurani od nas!

Da li je potrebno slikarsko predznanje za sudjelovanje?

Definitno ne! Da bi ste sudjelovali je potrebna samo želja i pozitivnost! Naš slikar vodit će vas korak po korak kroz ovo zabavno iskustvo!

Koji je naš cilj?

Koncept je namjenjen za zabavu i druženje. Nismo škola za slikanje, već mjesto gdje se možete opustiti i zaboraviti na stres.