Paint & Wine se obvezuje da će štititi privatnost svih svojih kupaca u skladu s Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (GDPR) Europskog parlamenta i Vijeća, Zakonom o zaštiti osobnih podatka, Zakonom o elektroničkoj trgovini i drugim zakonima Republike Hrvatske.

Paint & Wine će prikupljati, obrađivati i čuvati osobne i identifikacijske podatke o svojim kupcima. Paint & Wine u internet trgovini prikuplja i obrađuje sljedeće osobne podatke: ime, prezime, adresu, telefonski broj, adresu e-pošte. Paint & Wine će čuvati ove podatke u tajnosti te će ih upotrebljavati samo za vlastite potrebe, kao i za zakonski dopuštene potrebe. Navedeni osobni podaci prikupljaju se i obrađuju u svrhu obrade i dostave narudžbi, rješavanja mogućih problema prilikom i nakon kupovine, analize i proučavanja kupovnih navika, provođenja ciljnog marketinga i anketiranja.

Prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i obavještavamo kupce o načinu njihova korištenja. Redovito dajemo kupcima mogućnost izbora načina upotrebe njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s popisa koji se koriste za marketinške kampanje. Kupac internet trgovine paintandwine.hr može u bilo kojem trenutku zatražiti da Paint & Wine, Vl. Stevo Došen prekine obradu gore navedenih osobnih podataka.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici poduzeća Paint & Wine , a posebno djelatnici internet trgovine, te poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Web stranice poduzeća Paint & Wine  sadrže određene poveznice na druge web stranice koje nisu u vezi sa poduzećem Paint & Wine , Paint & Wine ne preuzima nikakvu odgovornost za zaštitu osobnih i drugih podataka na tim web stranicama.

Ovlaštena osoba za zaštitu osobnih podataka za Paint & Wine je (Stevo Došen), e-mail: info@paintandwine.hr Valjanost Općih uvjeta: od 01.02.2023 do promjene ili otkazivanja.